Podjetje in uniforme

Podjetja imajo svoje načine poslovanja, svoje pogoje, svoje navade. Eden izmed pogojev dela v določenih podjetjih so delovna oblačila za podjetja. Ni rečeno, da so v popolnoma vseh podjetjih nujne uniforme, v kar nekaj pa se jih najde. Veliko je odvisno tudi od tega kje se prijavite za službo, če recimo iščete službo.

Recimo, snaga ima svojo uniformo, policisti tudi, recimo tisti ki pa delajo v policiji v pisarni pa nimajo delovnih oblačil (vsaj koliko sem jaz seznanjena nimajo), potem gasilci imajo, določene snažilke v večjih podjetjih imajo uniforme oz delovna oblačila kako je vam lažje za rečt, recimo ene pa nimajo sploh v manjših podjetjih nikoli nisem videla, da bi imele kakšne uniforme. Nedolgo nazaj sem recimo bila na pošti.

Rezultat iskanja slik za workers

Delavci za okencom nimajo delovnih oblačil, nosijo svoja oblačila, in ko sem enkrat takoj zjutraj prišla, ko še je bila snažilka tam pa sem videla, ad je imela neko modro uniformo. Sicer ne vem kako je na poštah ali so to prav njihove snažilke ali iz kakšnjih večjih podjetjih kjer imajo registrirano delo čiščenje, mogoče da od tam prihajajo na pošto čistiti, nimam pojma, me pa zanima sem malo firbčna iskreno povedano. Ljudje smo pač naravno že bolj radovedna bitja, tako da nam ne more noben zameriti, ko nas določene stvari tako zelo zanimajo, kajne?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja