Bodi to kar si, ker takšen/-na si edinstven/-a

Veliko ljudi je mnenja, da se lahko ličijo samo ženske, da so samo one lahko v svetu mode. Temu več v današnjem času ni tako. Tudi moški danes nosijo puder na sebi, so naličeni, hodijo na oblikovanje obrvi, v glavnem se tudi oni res urejajo. Ni vse tako kot je bilo včasih, da je moda pač samo ženska stvar. Marsikdo se s tem ne strinja, da je prav, da lahko vsak počne kar mu paše kar si želi, ampak pri vsaki stvari bodo obstajali ljudje, ki bodo obsojali druge. Vendar takšni ljudje, ki znajo obsojati druge nimajo pri sebi razčiščenih stvari, ravno tile imajo globoko v sebi toliko problemov, ki jih drugi, ki jih preprosto pustijo na miru in pač živijo svoje življenje nimajo. To dvomim, da se bo kadarkoli izkoreninilo to obsojanje in zafrkavanje.

Image result for moški in oblikovanje obrvi

Super bi bilo, kajti lahko bi živeli v lepem, mirnem okolju, vsi bi se lahko razumeli med seboj, ampak temu žal nikoli ne bo tako. Komurkoli paše, da je urejen, moden, zakaj pa ne? Naj bo! On se vsaj trudi, da je lep in unikaten, poseben, določeni se pa sploh ne trudijo, edino v čem so dobri je obrekovanje. To pa ni ravno najboljša in najlepša vrlina, vrednota.

Sama osebno sem takšna kot sem, in vedno sem si in vedno in bom govorila sebi in drugi, če komu kaj ne paše se pač ne rabi družiti z menoj. Noebnega ne silim v nič, sem kakšna sem in to je to. Tudi sama ne silim druge, da se morejo spreminjati zame. Ne! Vsak ima svoje vrednote, svoje norme, svoja prepričanja. In ne maram ljudi, ki hočejo drugim vcepiti svoje ideale. Življenje je namenjeno temu, da živimo vsak svoje življenje in smo srečni v tej koži v kateri smo!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja