Čas zase je pomemben!

Borea prenočišča so prenočišča v katero morate iti, če ste tam v tistih krajih. Če si hočete ogledate Budanje, Vipavsko dolino Ajdovščino so tam prelepe sobice, da si lahko odpočijete. V teh sobicah sem bila enkrat tudi sama s partnerjem. Šla sva malce na oddih, za par dni. Rekla sva si da hočeva oditi nekam na mirno in nekam v naši prelepi Sloveniji.

Image result for borea prenočišča

Vedno sva šla v kakšne druge države, ampak malo je potrebno iti tudi tukaj pri nas, ker so pri nas res tako lepi kraji, kraji za katere sploh ve marsikdo ne. Včasih, ko po spletu brskam in gledam kam bi lahko šla na kakšen izlet, ker med vikendi si ponavadi vzameva čas samo zase in greva kam na enodnevni izlet, malo za oddih in brskam ter brskam in kaj vse ne najdem, prav ne morem verjeti, kaj vse je v tej naši mali državici, tako lepi kraji, da ne moreš nehati gledati te lepote.

Sama imam zelo rada naravo, drevesa, te mirne potke, ko se sprehajaš in si samo ti in narava, zvečer slišiš samo čričke kako lepo pojejo. Obožujem tudi gore, zelo všeč mi je, ko greš v kraj, kjer se iz tvoje sobe vidi v gore, sploh pozimi, ko so oblečene v belo snežno odejo in povrh vsega, da še zunaj sneži, res raj je to zame. Ne maram betona in mesta in ves ta hrup, in ljudje v mestu se mi zdijo mnogo bolj živčni kot na vasi in v naravi. Hmm, le zakaj?! Na vasi se lahko mnogo bolj spočijejo ljudje, v mestu pa nonstop samo hitenje, hrup in saj ni čudno, da so ljudje tako živčni. Jaz res nisem mestni človek. Všeč mi je, da živim blizu mesta, da nisem tako izven preveč, ampak direkt v mestu samem pa ne bi mogla živeti. Ampak ja, vsakemu je svoje všeč in prav je tako. Eni bodimo raje na vasi, drugi pa v mestu.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja