Imaš željo po spremembi? Torej – ZAČNI TAKOJ!

Kaj je bila v začetku leta vaša zaprisega, kaj ste si rekli, zabičali, da letos pa vam bo to uspelo narediti? Je to morda hujšanje oz. bolje rečeno, da boste letos poleti na morju res fit? Pa ok, ni potrebno ravno morje, lahko smo doma v našem mestu, naši državi, ampak pač da smo v svojem telesu zadovoljni, da se počutimo srečne točno takšne kot smo. No, veliko je takšnih, ki si zapriseže, da bo pa letos začel mnogo več migati in da ne bo samo doma za tv.jem in gledal serije, ampak da bo postal aktiven, da bo pil več vode, da bo naredil v letošnjem letu spremembo – korenito spremembo na sebi.

8 Psych Tips For Changing Yourself And Other People - PsyBlog

Verjetno je takšnih obljub bilo zelo veliko, pa vam marsikaterim še do sedaj ni uspelo priti do te točke, da pa bi res začeli nekaj delati na sebi, kajne? O ja, vem kakšen je ta občutek, ker sem bila tudi sama enkrat v tej koži, ko sem iz dneva v dan prestavljala kdaj nekaj začnem delati, in potem se je tako to nadaljevalo, da so minevala leta in ne samo dnevi in še vedno sem bila na isti točki, nič nisem naredila, ker se nisem zares odločila, da bom pa to naredila kar hočem in dejansko začela delati! Finta je le ta, da ko v našem primeru začnemo telovaditi se je pač potrebno siliti, konkretno siliti, da nekaj naredimo. Če smo do sedaj bolj kot ne sedeli in ležali, to malo kaj smo hodili po trgovinah, bo to da začnete res in pravilno migati šok za vas in vam bo muka telovaditi, zato bo res potrebno veliko moči. Še bolje, če imate ob sebi nekega osebnega trenerja, kajti on vas bo pa res spotil do konca, ne bo milosti ob trenerju in to je odlično, ker sami se tako ali tako ne bomo nikamor premaknili, vem iz izkušenj.

Fat Burning Core-Workout: Mit diesen Übungen zu einem flachen ...

Dober osebni trener v Ljubljani, Mariboru, Celju, kjerkoli pač že ste doma, najdite si nekoga, da vam bo res znal pomagati, vložite nekaj v sebe, ker na koncu vam ne bo žal. Začetki so res težki, ampak ko nekaj počneš skoraj vsak dan ti začne to postajati rutina in se je nekako navadiš. Plus tega, ko začnete res intenzivno telovaditi, hoditi v hribe in podobno, veste kako dobro se boste počutili???

Kaj dobro, odlično! Telo kot izgleda res potrebuje dnevno dozo neke telovadbe, da se prepoti, kajti po neki intenzivni vadbi postanete res polni moči in vse bi naredili, ne znam niti opisati, ampak res je vrhunski občutek. In ko že nekaj časa telovadiš že na koncu samo zaradi tega občutka se ženeš, da narediš dnevno vadbo, da imaš že samo počutje na vrhuncu. Zato, če še kar odlašate tega ne počnite več. Začnite danes, takoj! Vedno, ko prestavljamo iz dneva v dan, vedno bolj minevajo nato dnevi, nato meseci in na koncu že leta. Ne počnite si tega, naredite to zase in začnite takoj.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja