Promotion: Drogi za zastave

Za večjo prepoznavnost oglasov vam podjetje Promotion predstavlja drogove za zastave. Govorimo o najučinkovitejšem, najbolj estetskem in najbolj opaznem sredstvu promocije, označevanja ter reklamiranja.

Podjetje Promotion se že vrsto let specializira na področju profesionalnih reklamnih sistemov. Razvijajo in izdelujejo vse iz področja reklam, LED tehnologije, reklamnih artiklov ter drugih sorodnih izdelkov. Delo poleg izdelovanja obsega tudi montažo. Promotion je zaupanja vreden partner, saj si je v svojem dolgoletnem delovanju pridobil ogromno izkušenj. Delo je vedno opravljeno hitro, kvalitetno, učinkovite ter estetsko.

Izdelki podjetja Promotion se v grobem delijo na izdelavo reklamnih tabel, LED prikazovalnikov, prodajo reklamnih stojal, promotorjev in prenosnih tabel ter razvoj in izdelavo LED svetilk, cestne razsvetljave in podobnih osvetlitev.

Drogovi zagotavljajo visoko opaznost in veliko reklamno površino v odnosu na ceno, hkrati pa zavzemajo dokaj malo prostora. Proizvodnja drogov in zastav se prilagaja vašim željam tako dimenzijsko, kot tudi oblikovno in barvno. Izdelki so izjemno enostavni za vzdrževanje. Izdelani so iz aluminijskih ali inox cevi. Zaradi sistema za spuščanje in dvigovanje mehanizma je sama menjava in vpenjanje zastave zelo hitro in enostavno. Vrtilni mehanizem omogoča lahkotno obračanje zastave po vetru za 360˚. S tem ohranja maksimalno vidnost v vseh pogojih. Z nekorozivno konstrukcijo drogov pa jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja