S črpalko za mleko brez skrbi na pot, v službo ali na počitnice

V prvih mesecih otrokovega življenja je materino mleko otrokova edina hrana, preko katere prejema vsa hranila za svojo rast, zato je ključnega pomena za nemoten razvoj vašega otroka. Vendar v današnjem hitrem tempu življenja zaradi različnih okoliščin včasih pač ni mogoče, da bi otroka podojili vsakič, kadar to potrebuje. Philipsovi strokovnjaki so zato z mislijo na vaše potrebe razvili ročno prsno črpalko s tremi posodicami iz serije Philips Avent, ki vam bo omogočila, da boste vedno imeli pri roki dovoljšno zalogo mleka za vašega malčka.

IZJEMNA PRIROČNOST ZA VSAKDANJO UPORABO
Ročna črpalka za mleko ima v primerjavi z dvojno ali enojno prsno črpalko to prednost, da je izjemno lahka in kompaktna; zaradi teh njenih lastnosti jo lahko uporabljate kjerkoli, z lahkoto jo npr. spravite v svojo torbico in opravite črpanje tudi na poti. Ergonomsko oblikovan ročaj vam bo med črpanjem obenem omogočal tako dober oprijem, da boste lahko prsno črpalko med uporabo nadzorovali z eno samo roko, medtem ko boste imeli drugo prosto. Obenem črpanje z ročno prsno črpalko ne bo povzročalo bolečin v hrbtu ali ramenih, saj se vam za optimalno črpanje ne bo več treba sklanjati, ampak boste lahko ohranili udobno vzravnano držo.


Črpalka za mleko

 

MEHKA MASAŽNA BLAZINICA ZA POSPEŠEVANJE TOKA
Ker mleko teče lažje in hitreje, če ste med črpanjem sproščeni, je črpanje spodbujeno s strani nežne masažne blazinice z inovativno mehko teksturo, na otip podobno žametni tkanini; blazinica bo z nežno masažo in toplim občutkom na koži posnemala otrokovo sesanje in tako pospešila tok mleka v posodico.
Ročna prsna črpalka za mleko Philips Avent je opremljena s posebej mehkim cucljem, razvitim posebej za potrebe novorojenčkov, in stekleničko s posebej širokim vratom za preprosto uporabo. Poleg tega je v svoji uporabi popolnoma združljiva z drugimi izdelki iz serije Philips Avent – s klasičnimi črpalkami in posodicami za shranjevanje mleka.

ZDRAVJU VAŠEGA OTROKA PRIJAZNI MATERIALI
Izjemno mehki cucelj je izdelan iz silikona, steklenička za hranjenje mleka pa iz polipropena. Vsi deli prsne črpalke so izdelani brez bisfenola A, razen tisti deli, ki pri uporabi pridejo v stik z mlekom. Ročna prsna črpalka Philps Avent je bila zasnovana tudi za pomoč mamicah z dojenčki od 0-6 mesecev naprej – temu služi tudi izjemno mehak cucelj, zasnovan prav za novorojenčke. Vsi deli prsne črpalke so izdelani v Angliji.

VZDRŽEVANJE HIGIENE NE ZAHTEVA NOBENEGA TRUDA
Ročna črpalka za mleko je majhna in preprosta in sestavljena iz majhnega števila delov, zaradi visoke stopnje njihovega vizualnega ujemanja delov pa jo lahko tudi preprosto razstavite in sestavite. Njena preprosta zasnova tako omogoča hiter in preprost proces čiščenja. Vse dele črpalke za mleko lahko enostavno pomijete tudi v pomivalnem stroju. V kompletu dobite tudi tri posodice za shranjevanje iztisnjenega mleka, ki jih lahko preprosto shranite v hladilniku ali zamrzovalniku.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja