Sex Shop?

V partnerski zvezi pride večkrat do kakšnih težav, se skregamo v večini zaradi banalnih reči, ki sploh niso vredne, da se skregamo, ampak takšno je pač življenje. Bi laho rekli, da ga malo začinimo, glede na to da se kregamo v večini, ker se pri določenih stvareh ne strinjamo, ker imamo vsak svoje poglede na določeno stvar.

Vendar tukaj a pridejo na vrsto kompromisi s katerimi pridemo nato na neko točno ko pa rečemo dovolj je tega in najdemo nek skupen jezik, da se vso to kreganje konča. Kreganje lahko pride tudi samo zaradi tega, ker se en od para ne čuti, da je dovolj ljubljen, ali pa da v postelji več ni to to kar je včasih bilo, razlogov glede intime je nešteto. Vendar, da rečete temu kreganju STOP, pa vam pri tem lahko pomaga sexshop, da si od tam naberete kakšne posebne igračke katere preizkusite lepo doma v postelji, dnevni sobi, kopalnici, odvisno od tega kaj ste pač kupili in kaj želite s tistim početi.

Image result for sex in car

Se vam ne zdi, da je včasih potrebno biti drzen, narediti neko neumnost, že zaradi tega, da se počutite žive? Recimo, da je v partnerski zvezi slabo, se ne počutite več pomembne, žive, zdi se vam kot da vam kdo jemlje dih, tako zadušljivo je.

Zakaj ne bi naredili neke neumnosti in recimo, če ste med tistimi, ki še niste v avtu se predajali užitkom, zakaj ne bi naredili tega? Strah vas bo, da vas slučajno ne bi kdo videl, ampak po drugi strani pa boste končno imeli v sebi, da se pa dogaja nekaj novega, adrenalin vam bo tako poskočil, da ne boste mogli verjeti, da ste to vi. Lahko tudi v avtu uporabite kakšno posebno igračko iz sexshopa in je to to, še bolj začinjeno vse skupaj, zakaj pa ne? Naredite nekaj posebnega in bodite drzni, ne bo vam žal!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja