TOP torbice!

Ulala, maturantski plesi se približujejo. Že imaš svojo pravo večerno torbico za na ples? Ne še? Ooo, jaz pa jo že imaaaam! In sem res presprečna, ker imam pune dobro obleko, čevlje, zdaj pa še torbico! Zelo lepo torbico za maturanstki ples sem si kupila na torbice.eu, Nimajo preko 100 različnih večernih torbic niti torbic ali karkoli, imajo jih manj, vendar še te so res več kot fascinantne. Všeč mi je pravzaprav, da ni velika izbira ker potem se še težje odločiš, ali pa da so same slabe torbice, potem pa pregledaš 50 strani pa ne najdeš ene lepe. Tukaj pa je ful dobro pri njih, ko imajo manj torbic, pa še te so res takšne TOP! Cene so iste kot da bi šel v trgovino, fizično trgovino, nič kaj ni razlike, plus tega teh torbic kot jih imajo oni jih v trgovini niti vidim nena, pa še kakovost, material pri njih je res vrhunski in je vredna vsega denarja kar pač stane.

Rezultat iskanja slik za women bags wallpaper

Raje dam 50 Eur za eno večerno torbico (čeprav ok, toliko nena stane), ampak primer povem, res dam raje toliko kot pa da dam 10 ali 20 Eur pa bo šit roba. Spet res pa je da ni rečeno, da je drago najboljše ne. Pri njih pa ni ne drago, ne poceni, nekaj vmes je in za moje pojme bi oni komot lahko še povečali cene artiklov za kakšen eur ali dva, ker je kakovost res izjemna, nebi imela nič proti. Na živce pa mi gredo ženske (tudi moški), ko včasih bereš komentarje češ kako je drago, kako dobiš kje ceneje bla bla bla!

Kaj potem, potem pa nea kupuj človek ne, res mi grejo na živce takšni, a trgovina tudi recimo mleko dobi mnogo bolj poceni kot ga mi kupimo, ali pa paštete pa glihtak ludi kupujejo a tukaj pa imaš včasih takšne brezvezne komentarje da dol padeš. Pa čisto pri vsaki spletni trgovini najdeš ljudi, ki pluvajo te trgovine nasploh vse. Hudiča, če ti gre tako na živce pa ne kupuj ne ne pa da imajo določeni takšne komentarje, ko niso niti vredni, da se preberejo. Grozno res. Meni, če kaj ni všeč jaz pač ne kupim, nikoli pa ne bom blatila pa grdo govorila čez kogarkoli, eni pa če nimajo življenja pa se naj ubadajo z brezveznimi stvarmi. Aja sem pa pozabila povedati, ko sem se razpisala o teh „tečnih ljudeh“, da sem zelo lepe torbice videla v tem videu, tako da si poglej, ne bo ti žal, mogoče bo še tebi kaj padlo v tvoje učke.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja