Boljše in na daljši rok!

Si predstavljate hišo brez strehe? O ne, ne, ne. Brez le tega pri hiši ne gre! Ok, dobro, tiste hiše, ki dejansko nimajo strehe je druga, ker so posebno narejene, vse iz betona.

Čeprav dandanes, kako se vremenu »meša«, in kako je veter, burja, toča, bi skorajda že morali graditi takšne hiše zaradi varnosti, da nam ne bo odpihnilo vse strehe, kajti betona res ne more nobena burja odpihniti. In ja, danes je na trgu že toliko novosti, da lahko naredimo res lepo strehico, da je dobra, da lahko pride malce močnejši veter in je ne odpihne takoj.

Image result for sekundarna kritina

Če pride tornado, potem pa tako popolnoma vsi ostanejo brez strehe, ampak sem mnenja, da pri nas verjetno do tega strahu pa vendarle ne bo prišlo, ampak kdo bi vedel, nikoli se ne ve danes, v današnjem svetu, ko vidimo kaj vse narava dela. Kar človek ne uniči, uniči narava.

Ampak vseliko pa je tudi krivo prebivalstvo, mi sami smo tudi naredili marsikaj, da se je narava spreobrnila. Ampak zato pa je kakovostna sekundarna kritina, da nam lepo pomaga in zavaruje naše imetje. Tale sekundarna kritina opravlja še funkcijo vetrne zapore in s tem zagotavlja pravilno delovanje strešne izolacije. Izberimo dobro, na dolgi rok se nam to še kako obrestuje!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja