Čokoladno razvajanje s čokoladno fontano

Iščete nekaj novega in inovativnega, kako svojo drago ali dragega presenetiti za obletnico, ali rojstni dan? Zakaj si ne bi omislili čokoladnega razvajanja s fontano? Sem mnenja, da obstaja zelo malo ljudi, ki čokolade ne marajo, in jih ta fontana ne bi prav nič omamila, verjamem pa, da je ogromno ljudi, ki čokolado naravnost obožuje, kot tudi jaz!

cokoladna-fontana-www-lachocolate-si_z

Kako bi se lahko odrekli temu sladkemu okusu? Mislim, da ne gre to tako lahko. Najlepše je, ko ne mislimo na to, da bomo dobili kalorije, ampak se preprosto prepustimo čokoladnemu toku! Torej, svoje ljubljene osebe lahko presenetite s prej omenjeno čokoladno fontano, ter k čokoladi dodate še jagode. Kot bi gledali film, kajne? Mislite si, da ste zvezda filma, in se prepustite uživanju, ter ne mislite na ničesar. Nekajkrat na leto pa se tudi lahko pregrešimo, in pojemo kakšno čokolado ali dve, če ne druga za dobro voljo, saj nam bo dala malce energije, pa čeprav samo za kratek čas.

Posted by Chocolate fountain, Chocolate for weddings, personalized chocolate on Thursday, August 6, 2015

Dekleta, pa četudi vsak dan pojeste košček čokolade, verjemite, da se ne boste prav nič več zredile, kajti zaradi koščka ali dva ne bo pet kilogramov več, sploh pa jih čez dan tako verjetno porabite! Če ne pa naredite deset počepov in deset trebušnjakov pa se boste bolje počutile, ker boste vedele, da ste vsaj malo potelovadile. Zato komurkoli in kdorkoli si bo privoščil čokoladno fontano, mu ne bo žal!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja