Darilo, darilo, darilo

Najtežje opravilo je zagotovo izbiranje darila za slavljence. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako izbrati darilo. Najprej se je potrebno vprašati, kakšna bo vrednost tega darila. Koliko nam oseba pomeni, ter da določimo svoj budget. Nato je potrebno premisliti, kaj ima oseba rada. Kakšna je, ali ima rada spominke, plišaste medvedke, ali pa ima raje uporabne stvari.

Če je vaš odgovor uporabne stvari, priporočamo, da ji kupite kakšno izvirno darilo. Kaj pa sploh je izvirno darilo se sedaj sprašujete? Izvirna darila so mešanica zabavne in uporabne stvari. Na primer, brisačka v obliki polžeka ali kakšne druge živali je izvirno darilo, saj je, ko jo slavljenec dobi, lepa in okrašena, kasneje pa tudi uporabna, saj vsakdo uporablja brisače. Drugi primer izvirnega darila bi bil recimo obesek za ključe, ki zapiska ko zazvižgamo. Tole je primeren izdelek, če ta oseba vedno izgublja ključe ali jih nekam založi, pa ne ve kam.

smoothie3

Smoothie maker je dobro darilo. Na Popularno.si je na voljo že od 25,90€.

Morda tudi kak Smoothie Maker? Če ima ta oseba rada sadne napitke in smoothije.  Čokoladen fondi set? Če rada bere ponoči, bralno lučko, katera se pritrdi na knjigo, ali pa celo kak bon za masažo, kopanje ali kakšno drugo sprostitev. Storitve in izdelke za lepoto in zdravje imajo vsi radi, ter jih bodo vsi veseli. Tako ženske (še najbolj) kot moški.

Zato je naš predlog, da pred nakupom darila previdno analizirate osebo, ter premislite kaj bi bilo idealno darilo zanjo. Če pa te osebe ne poznate dovolj oz ne najdete kaj bi ji bilo všeč, pa zagotovo ne boste zgrešili z kakšno bombonjero in kakšno malenkostjo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja