Zakaj digitalni tisk?

Ali ste se kdaj peljali ali pa šli peš mimo kakšnega reklamnega letaka oz. panoja, če ne že jumbo plakata, ali pa kakšne reklamne table in podobno? No vse to je digitalni tisk, ki pomaga doseči najlepše možne slike, da se v njih zaljubimo na prvi pogled.

Rezultat iskanja slik za digitalni tisk evma

Recimo dekleta, se vam je kdaj zgodilo, da ste šle mimo nekega velikega plakata in je bil na njem en hud tipček! Ravno ste nekaj brskale po telefonu, ampak njega pa niste prezrle, kajne?

Čeprav ste bili z mislimi čisto drugje to te table delajo, da preprosto ni šans, da bi zgrešil nekaj na tem oglasu, ki nas tako mami. To vam govorim iz lastnih izkušenj, da tako pač je, sploh pri ženskah, da vidimo nekega prelepega moškega in to logično da vidimo, moški pa pač vidijo lepe ženske, takšni pač smo. In fajn je, da so tile veliki plakati naokrog, ker tudi marsikdaj se mi je zgodilo, da sem zaradi tega kar sem videla na plakatu šla v trgovino in to kupila, ker drugače ne bi vedela, da je kje kakšna akcija ali pa da bo kje kakšen koncert in tako naprej.

Vse to nas obvešča in informira o novostih, zaradi tega pa tudi kdaj privarčujemo, saj drugače tako ne bi vedeli za kakšno stvar, da je npr znižana, ampak vidite na tem velikem letaku oz plakatu, sploh preden greste v trgovino kakšnih 100 metrov pred trgovino vidite to in si rečete „to pa moram kupiti v trgovini“, in kupite. Tako, da zame so to same dobre lastnosti, kako se pa vam zdi?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja