Dobra kuhinja !

Želiš tudi ti nemško kakovost kuhne? Ali ti je vseeno ali je nemška ali slovenska ali neka čisto xy? Res je, popolnoma je to stvar okusa kaj sploh želite imeti v svojem domu, kakšno kakovost. Ni pa nikakor rečeno, da katera druga znamka ne bi bila dobra, da je samo nemško dobro, ni res, lahko je tudi katera druga znamka res top!

Image result for modern kitchen

Kuhinje so pač tako, videti jih moraš v živo, da lahko oceniš ali je ok ali ni, je v redu kakovost ali ne, takrat se nekako najlažje odločiš kaj je zate. Kuhinje se ne kupuje vsak dan in je popolnoma logično, da si za izbiro le te vzamete čas, dobro pemislite in ne da pridete v trgovino, ter prvo, ki jo vidite rečete: »to bi imel in je to to«.

Ne nikakor ne, kuhinja ne stane 50 eur ali pa še manj, da bi si lahko privoščili menjavo vsak mesec. Kvečjemu stane 50 eur oz še več samo 1 element, kje pa je celotna kuhinja, odvisno kako veliko potrebujete, kakšne funkcije želite, da ima, daj vse bi radi da je zajeto v njej in tako naprej.

Na vse to je potrebno pomisliti. Najbolje je, da se doma vsedete, si vzamete en list ter pisalo in si zapisujete kaj vse želite imeti v kuhinji, ker ko prideš nato v salon s kuhinjami nato pozabiš pol stvari kaj sploh hočeš in potem prideš domov ter se spomniš, jooooj, to pa sem pozabil/-a reči. Zakaj bi kaj pozabiti, če pa ni potrebno pozabljati! Pametni pišejo, takšen je pregovor.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja