Kaj je kunapipi?

Kaj je to kunapipi? To je namreč spletna stran, kjer se prodajajo stvari za ženske, torej: menstrualne skodelice, Keglove kroglice, čistila za intimne predele, razni intimni geli, dilatatorji. Torej, kot smo rekli, ta trgovina je bolj za ženske oz. je čisto za ženske, moški na tej strani zase nič ne bodo našli. Razen, če bodo iskali kakšna darilca za svoje boljše polovice, potem pa so na pravi strani. In ja, ko smo že ravno pri darilih in obdarovanjih, a ni na primer menstrualna skodelica eno res dobro darilce zanjo?

Keglove kroglice Laselle™ za krepitev medeničnega dna| Kunapipi

Meni se zdi to dobro darilo, kajti ženske to potrebujemo enkrat na mesec tako ali tako, in ko včasih moški rečejo, da ne vedo kaj podariti ob kakšnem prazniku svoji ženskici se prav malo zlažejo, ker pogledate koliko stvari je, ki jih lahko podarijo. Vendar je pa morda tudi to res, da se moški na te stvari niti ne spomnijo, da obstajajo na spletu, ker sami tega ne potrebujejo in se seveda niti pod številko razno ne bi obrnili na kaj takšnega.

Ampak saj jim ne moremo zameriti, kajne? Ne, seveda da ne! Me ženske pa se morda na kakšne njihove stvari ne spomnimo, da bi jim lahko podarile, kajti nismo tako v njihovem svetu kaj vse obstaja in jim je všeč oz. potrebujejo. Pa ko iščemo ljudje darila za katerekoli ljudi je tako smešno po eni strani, da vedno pridemo v neko cono, neko slepo ulico, ko ne vemo kaj podariti obdarjencu. Jaz sem zelo velikokrat na tem mestu, ko nimam blage veze, sploh če z osebo nisi ravno vsak dan v stiku, se ne družiš tako pogosto, tukaj zna biti en večji problem.

Ampak po drugi strani pa ko gledamo kaj vse se da kupiti na spletu in vedno rečemo, jooj pa ne vem nimam pojma, v vsem tem kaj se da najti da ne najdemo ene stvari kaj kupiti pa je žalostno, ampak kaj hočemom tako pač je. Do te točke pa pride zakaj? Zato, ker če osebe spet ne poznamo tako dobro nas je strah, če to kar imamo v mislih, če jim bo sploh všeč oz., če to sploh potrebujejo! To je tisto kar nas je najbolj strah ponavadi. Ampak nič ne de, moramo si to vprašanje izbiti iz glave in kupiti po občutku kaj si mislimo, da jim bo kul in je to to! Ponavadi, ko si najbolj na izi in se ne sprašuješ venomer ali bo ok ali ne ali, ali, ali, potem je vedno vse ok.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja