Vedno popolno posušeno perilo

Mnogokrat se zgodi, da želimo obleči ravno tisti kos oblačila, ki še vedno čaka v košu za umazano perilo ali pa je bil ravnokar opran in je še moker. Predvsem pripadnice nežnejšega spola vemo, kako zoprno je lahko to, ko si že v celoti zamislimo svoj outfit, pa določenega kosa oblačila ne najdemo v omari. Če je zunaj sončno in toplo vreme, ta situacija niti ni tako neprijetna, saj se perilo dokaj hitro posuši, bolj nadležno je to v hladnih mesecih, ko je sušenje perila bolj dolgotrajno.

Rešitev za hitro in temeljito sušenje mokrih oblačil je torej v nakupu sušilnega stroja. Ta, pogosto malo spregledan, gospodinjski aparat pRezultat iskanja slik za suÅ¡ilni stroji mieleostane nepogrešljiv, ko ga enkrat preizkusite. Sušilni stroj vam namreč omogoča, da v kratkem času popolnoma posušite svoje perilo. Deluje po principu prehajanja toplega zraka skozi perilo, ki iz vlaken odvzema preostalo vlažnost. V tem se še posebno odlikujejo sušilni stroji Miele, katerih patentiran sistem Perfect Dry zazna vsebnost kalcija v vaši vodi, ji natančno prilagodi sušenje in poskrbi, da je vaše perilo posušeno natanko tako, kot želite – tudi pri trdi vodi. To sicer pri sušilnih strojih nikakor ni samoumevno. Vsebnost kalcija v vodi namreč vpliva na merjenje preostale vlažnosti – in s tem na rezultat sušenja. Sušilni stroji Miele tako zagotovijo, da se vaše perilo ne posuši niti preveč niti premalo – želena stopnja suhosti je torej vedno popolno dosežena.

Če vas skrbijo prostorske omejitve vašega doma, berite dalje. Pri Miele lahko izbirate med različnimi možnostmi postavitve, kar pomeni, da so sušilni stroji Miele primerni za čisto vsak dom. Če prostor ni ovira, lahko sušilni stroj postavite poleg pralnega stroja, saj so stroji Miele tehnično in optično popolno usklajeni. Če vas muči prostorska stiska, pa lahko večino pralnih in sušilnih strojev združite v pralno-sušilni stolp, pri čemer pralni stroj vedno stoji spodaj. V kolikor pa želite prostor le čimbolj izkoristiti, lahko vse sušilne stroje za polnjenje od spredaj potisnete pod delovni pult in tako pridobite dragocen prostor za odlaganje.

Poleg prostorskih omejitev, mnoge pred nakupom sušilnega stroja odvrne tudi uhajanje vlage iz njega in vpliv vlage na prostor v katerem naj bi stal. A naj vas pomirimo – Mielejevi sušilni stroji kondenzirajo vlago iz oblačil med sušenjem tako učinkovito, da je pride v prostor le minimalna količina, zato je verjetnost razvoja plesni v vašem domu praktično nična. Ker je temu tako, lahko svoj sušilni stroj brez pomisleka postavite celo v prostor brez oken ali ga uporabljate v pasivnih hišah.

Prednosti sušilnih strojev so torej očitne – olajšajte si in pohitrite celostno nego perila in recite adijo nejevolji zaradi dolgo sušečega perila.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja