Bioresonanca

Kaj pravzaprav je bioresonanca? To je namreč terapija, alternativna metoda zdravljenja, ki temelji na znanju iz kvantne fizike. Tovrstno zdravljenje je pomagalo že marsikateremu človeku. So seveda ljudje, ki v vto ne verjamejo, vseeno bolj verjamejo tabletam in vse kar rečejo zdravniki, je pa vseeno že zelo veliko takšnih, ki pa raje naredijo nekaj bolj »naravnega« bi jaz temu rekla. Kar je za moje pojme tudi mnogo boljše. Pomislite pri sebi, kaj vam recimo bolj pomaga?

En naraven čaj ali ena tableta? Res je, tableta učinkuje takoj, vendar so na daljši čas možni kakšni nezaželjeni stranski učinki, čaj pa je morda potrebno piti bolj dolgoročno, da se nekaj pozna in sama sem pristaš naravnih stvari, to je bil kot primer. Sama, ko sem jemala tablete, prvo kontracepcijske, nato nekaj za želodec ko sem imela težave z njim, vedno sem imela probleme in zato sedaj gledam, da se raje ozdravim na bolj naravne načine. In ja, kot sem zgoraj omenila, tableta res takoj morda prime, ampak na daljši rok pa je slabo.

Pač seveda, vsak ima svoje mnenje, vsekakor se morda kdo ne bo strinjal z mojim zapisom in tudi prav je tako, da imamo ljudje različna mnenja. Vsako mnenje šteje in vsako je nekaj vredno, vsako ima svoje pluse in svoje minuse. Najbolj pomembno je, da delamo zase in svoje telo to kar SAMI čutimo, da nam pomaga, da nam je zaradi tega bolje, se boljše počutimo in da smo srečni v svoji koži. To je najbolj pomembno!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja