SI želiš hitro shujšati?

Ženske imamo vedno težave s tem hujšanjem, vedno želimo izgledati lepo za dečke. Sploh, ko začne zunaj vse cveteti, ko prihaja počasi pomlad se že začne tista točka oziroma začetek našega trdega dela, da se do poletja do moja učvrstimo. Vedno se sprašujemo kako shujšati, kako začeti, kaj narediti, imamo tisoč in eno vprašanje, da bi nam le uspelo, da bi bile točno takšne kot hočemo, ampak ponavadi se vedno kaj zalomi, sploh nam, tiste, ki smo bolj lene sorte, en teden imamo ful zagon, po enem tednu pa omagamo in se nam nič več ne da.

Rezultat iskanja slik za kako hitro shujšati

Ko si odgovorimo na prvo vprašanje kako shujšati in ko dobimo nek približen odgovor sami pri sebi se ponavadi začnemo spraševati kako hitro shujšati, saj vedno želimo nekaj na hitro, samo čisto iskreno povedano nekaj na hitro pa tudi ni preveč zdravo. Jaz sem poznala seno punco, ki je sprva bila res normalna, mogoče je imela par kilogramčkov preveč, ampak nič kaj preveč motečega oz., da bi bilo že za njeno zdravje slabo.

Ona je nekaj jedla in se ji je vse ponavadi poznalo na kilcah, jaz pa sem vedno jedla kar mi je pač zadišalo in meni osebno se nikoli ni na kilogramih poznalo, nikoli nisem bila debela niti močnejša in vem kako mi je enkrat rekla, ko sva se družili, „kako ti zavidam, da ti lahko vse ješ pa se ti nič ne pozna“. Sama predvidevam, da se meni osebno niso stvari tako zelo poznale, ker mastnega nikoli nismo pri nas doma jedli, ker nobenemu ni dobro npr. meso s katerega se cedi maščoba, že od malega pojemo v naši družini veliko zelenjave, sploh solata je bila na našem jedilniku dnevno! Soljenih stvari nismo nikoli jedli, sol je bila minimalna za razliko od nekaterih, ko imajo tako soljene stvari, da se ti v grlu že vse zatakne, pri njih pa je bilo vse to kar pri nas nismo jedli oni so in predvidevam, da je veliko vplivalo to na njeno težo. Sicer priznam pa da sem veliko čokolad pa tega pojedla in mi tudi niso šle kilce gor njej pa recimo so.

Menim, da je res odvisno od tega kako doma ješ, kakšni so tvoji obroki in pa verjetno tudi stuktura oz. Geni, to so moja predvidevanja. No, in ta punca se je vedno sekirala za svojo težo zato je tudi zbolela za bulimijo. Sicer bi se naj sedaj rešila te bolezni s pomočjo zdravnikov, vendar še zdaj vidim da je v enem mesecu res debela, malce preveč, potem pa jo vidim drug mesec pa je suha kot prekla, kar je torej nekaj resno narobe za moj pojme z njenim telesom, ker ni zdravo v roku enega meseca mogoče malo man, malo več tako drastično shujšati, v tem je nekaj resno narobe, ampak če starši nič ne vidijo oz. partner, kdorkoli s katerim se druži, da i ji pomagali, potem ne vem kam to vodi. Zatorej nikoli se ne obremenjujte s svojo težo, če imate kakšen kilogram preveč, recite si „pa kaj“, glavno da se sami v svojem telesu dobro počutite.

Ker ni vse samo to, da ste suhi kot neke manekenke, marsikateri to sploh ne paše. Sedaj ko hodim na skupinske vaje v fitnes in je tam ena trenerka, ki ni ne vem kako suha, ampak je fit, ima mišice in je privlačna, lepa, pa vem da bi marsikatera ženska na to postavo rekla da je ona debela, a meni osebno pa se zdi ženska z dobro postavo. Določenim ženskam je pomembno samo da je ženska suha, ravna kot ploskev, takrat je za njih to suho, ampak ni temu tako, določene lahko imajo malo več mišične mase, malce več mišic, ampak so lepše na pogled čisto iskreno povedano.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja