Moduldesign: Spalnice

Spalnica velja za prostor, kjer duša najde mir in kjer se naše telo spočije po napornem dnevu. Temu primerno moramo prostor tudi opremiti. Z brezhibnimi posteljami, vgradnimi omarami in komodami podjetja Moduldesign, se boste v novi spalnici počutili kot prerojeni.

Moduldesign stremi k modernim linijam, visoki kakovosti in izjemno sprejemljivim cenam. Strankam ponuja izris, svetovanje in izdelavo vgradnih omar, drsnih vrat, postelj, komod in predalčnikov ter drugega pohištva ne zgolj za spalnice, pač pa tudi za dnevne sobe, predsobe in kopalnice. Podjetje želi v prostore vnašati svetovne pohištvene trende, obenem pa jih spretno prilagaja našim, slovenskim karakteristikam.

Zazibajte se v svet sanj v elegantni in moderni spalnici, ki si jo zamislite in oblikujete sami. Naj sanje postanejo resničnost. Moduldesign ponuja prav vse, kar potrebujete za popolno opremljeno sobo – od udobnih postelj do prostornih omar, predalnikov ter nočnih omaric.

Osrednji predmet vsake spalnice je nedvomno postelja. Izbirate lahko med že obstoječim designom, lahko pa domišljiji prepustite prosto pot. Če potrebujete nekoliko več shranjevalnega prostora, se lahko odločite za dvižni mehanizem ali dodatne predale pod posteljo.

Nasloni pri posteljah so lahko izdelani iz lesa, enakega materiala kot je okvir, nenazadnje so lahko tudi oblečeni v usnje oz. tekstil.

Poleg postelje je omara v spalnici nepogrešljiv kos pohištva. Svoj stil lahko izrazite z neskončnimi barvnimi kombinacijami korpusa, polic ter robov. Odločite se lahko tudi za omaro, ki izžareva vizualni učinek stene.

Moduldesign sodeluje s podjetjem KERLES. Skupaj ustvarjajo spalnice z modernejšim pridihom in z velikim poudarkom na ceni. Sodelovanje podjetij odlikujeta kakovost in ugodne cene. Pohištvo lahko kupite brez vključene montaže in si ga sestavite sami po priloženih skicah.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja