Nedelja popoldne

Preživite dovolj časa s svojo družino? Če je odgovor da, potem ste najboljši, če pa je odgovor ne, potem pa mislim, da se morate malce zamisliti! Vsi vemo, da je tempo življenja danes veliko težji, venomer se nekaj dogaja, in vedno več je potrebno delati, in tako naprej.

1011918_184902958359808_206765193_n

Vir: Facebook

Vendar, vseeno je nujno potrebno medsebojno druženje, saj na tak način se vsi sprostimo, ter pozabimo na ves stres okoli nas. Zato je lahko vaša nova naloga ta, da se vsak dan, ali pa vsaj trikrat na teden po kosilu, ali večerji, skupaj zberete, ter počenete skupaj stvari, se pogovarjate, zaigrate kakšen Človek ne jezi se.

Mislim, da bo to druženje za vse vas pozitivno, saj boste funkcionirali kot družina, in ne boste tako kot po navadi, vsak v svoji sobi, ter se videli na primer, samo ob obedih v jedilnici. Tudi na otroke to zelo močno vpliva, saj se počutijo bolj povezani s starši, ter vam na ta način, kaj več povedo, kot pa če so sami svoji gospodarji, ter počnejo, kar se jim zahoče. Nikoli ni prepozno za takšen način življenja,potrebno se je samo spraviti k sebi, ter začeti to življenje! Verjemite, da se vse da pravi čas urediti, potrebno je samo zaznati pravi čas, in kdaj so potrebne spremembe!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja