Različni ljudje – Različna razmišljanja

Kaj mislite, so prazniki v Avstriji enaki kot pri nas, da so na določen dan kot pri nas popolnoma vsi prazniki oz. ali jih praznujejo enako kot mi, jih sploh praznujejo ali jih sploh ne? Hmm, mogoče smo v naši državi takšni da smo bolj proti praznikom ali pa je celo obratno, kdo bi pravzaprav vedel, kajne?! Veste kaj vam bom priporočila. Vsak posameznik mora sam pri sebi vedeti kaj mu je všeč, kaj hoče praznovati in česa ne, kateri prazniki so mu všeč oz. niso.

Rezultat iskanja slik za veselje ob praznikih

Kajti določeni ljudje jim je nekaj preprosto pri srcu in se držijo nečesa ter praznujejo, določeni pa sploh ne, spet tretji pa praznujejo vendar samo s tistimi s katerimi živijo, na primer: s partnerjem. Vsakemu je všeč svoj način in prav je tako. Nobenega ne bi smeli siliti, da mu nekaj postane všeč, če pa mu pač preprosto ni, kajti določeni ljudje so takšni, da če so oni »obsedeni« z nekim praznikom in morajo jih nujno na veliko praznovati že čudno gledajo nekoga, ki pa tega ne počne tako kot oni.

Rezultat iskanja slik za different people caracter

Potrebno je razumeti, da si nismo vsi ljudje enaki in imamo tudi drugačna razmišljanja in drugačne prioritete. Me pa nekako zanima kako so ljudje na primer v Avstriji, Italiji in podobne države kako je ponavadi v družini, recimo za Božič in podobno. Je malce zanimivo gledati kako je drugod po svetu, kajne? Ko pa gledamo praznike po drugi strani pa je fajn, če se lahko družimo z našimi najbližjimi, z družino in se malce poveselimo skupaj, kajti, ko enkrat otroci gremo od doma se s starši ne vidimo več skoraj vsak dan.

Jaz osebno se trudim, da preživim čim več časa z njimi kajti življenje je kratko in če zdaj ne bom preživela časa z njimi mi bo enkrat žal ko jih več ne bo, kajti vsi bomo enkrat ko bo naš čas odšli na drug svet to je dejstvo, in zakaj ne bi preživeli čimveč lepih trenutkov skupaj? Meni osebno družina res veliko pomeni, mogoče komu drugemu ne, ampak meni je glavno, da jim pokažem kako rada jih imam in koliko mi pomenijo, to je najbolj glavno. Če nimaš družine v tem smislu, ker se venomer kregate za brezveze in se zaradi tega ne vidite je to res nesmiselno. Zakaj bi se kregali, če pa se lahko zabavamo skupaj? Vendarle so to naši starši oz. mi smo staršem otroci in prav je da se razumemo. Družine si res ne moremo izbirati, ampak bodimo hvaležni za vsako malenkost, ki nam pa jo naša osebna družina ponuja za vsak prelep trenutek z njimi, samo ne smemo biti trmasti in se kregati za malenkosti, ki res niso pomembne. Ljubezen družine je vredna mnogo več kot pa kreganje.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja