Mraz ali vročina – kaj je bolje?

Z zelo hitro hitrostjo prihaja pomlad, čas, ko se bo zunaj, v naravi začelo na veliko delati. Super je ker je to letni čas, ko ni pretirane vročine, niti ni pretiranega mrazu. Vendar saj pri nas tako ali tako ni nekaj preveč mrzlo, neke prevelike zime spet nimamo, to kaj enkrat zapade malček snegec in to je to, vročine se mi zdi, da pa imamo malce več.

Sploh meni osebno je poletje najbolj mučen letni čas, ne maram vročine res ne, ker lahko si oblečen skoraj nič pa še kar ti bo vroče, da boš umiral od nje pa ne moreš več nič dati dol iz sebe, če si že tako gol bi lahko rekli, če pa te zebe je pa vseeno lažje se obleči, ni res? Če ti je vroče pa nimaš kaj za dati dol je pa problem, oblečeš pa se lahko še vedno, zato osebno raje preferiram mrzlejše čase kot pa tisto vročino, ker se da mnogo bolje za delati.

Sploh, ko počneš kaj fizičnega ti takoj postane vroče, in če je zunaj še malce bolj hladno je potem prav užitek za delati. Če pa ti je vroče že zaradi vročine, kako bo šele, ko se začne nekaj fizično delati.

Za pomlad, jesen, zimo pa so lepo delovne jakne, se lepo oblečeš in je to to. Poznam tudi kar nekaj ljudi, ki mnogo raje karkoli delajo v mrzlejših časih, tako da nisem samo jaz takšna. Poletje je bolj za tiste, ko se jim nič ne da početi, ko že v naravi bolj počivajo, jim vse drugi naredijo in jim dejansko nič ni treba za delat, razen, da gredo na bazen ali na morje in se vržejo lepo v mrzlo vodo, pijejo koktajle, ležijo na ležalniku in samo uživajo. Tako, da tisti, ki smo bolj delovni ljudje vemo, kako fajn je ko so dnevi bolj hladni, kajne?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja