Miele: Najboljši kuhinjski aparati

Spoznajte kreativnost na povsem novem nivoju. Predstavljamo vam najboljše kuhinjske aparate daleč naokrog. Mielejeva generacija 7000 dosega nedosegljivo. Spoznajte

Pravi ritem vodi še tako začetniškega kuharja do popolnih kreacij. Za izvrstno kuharsko mojstrovino potrebujemo nekaj osnovnih sestavin: Čas, potrpljenje, sveže sestavine, ljubezen in nenazadnje tudi kvalitetne kuhinjske aparate. Prva senzacija, ki vam jo preprosto moramo predstaviti je pečica Dialog. Ta je bila poimenovana po Mielejevi ekskluzivni tehnologiji. S pomočjo naprednih senzorjev je pečica ves čas v dialogu z jedjo, kar kuharju zagotavlja vselej popolno toplotno obdelavo živil.

Si predstavljate klasično pečico in zmogljivo parno pečico v enem? Čeprav se mnogim resda sliši nemogoče, Miele zopet dosega nove vrhunce, ki še tako amaterskemu kuharju pomagajo do vrhunskih rezultatov. Mielejeva kombinirana parna pečica generacije 7000 poskrbi, da je prav vsaka jed pripravljena z zanesljivo natančnostjo. Ponuja namreč več programov peke. Vse, kar morate storiti vi je to, da enega izberete ter istočasno pripravite potrebne sestavine.

Miele ni strokovnjak zgolj za pečice, pač pa se je dokazal za pravega mojstra inteligentnih  indukcijskih kuhalnih plošč. Tovrstna plošča generacije 7000 z inteligentnim prepoznavanjem posode zazna, če premaknete posodo, in skupaj z njo premakne tudi nastavljeno temperaturo. Je bilo kuhanje sploh kdaj tako enostavno?

Za popolno zadovoljstvo v kuhinji ne sme biti nobene ovire. Električne kuhalne plošče Miele omogočajo intuitivno upravljanje in nudijo številne inovativne značilnosti opreme. Naj upravljanje poteka bodisi s sistemom SmartSelect ali pa s ComfortSelect. Prav vse filozofije upravljanja Mielejevih kuhalnih plošč kuhanje spremenijo v pravo zabavo.

Verjetno nismo edini, ki rečemo, da se nam zjutraj preveč pogosto mudi v službo in tako nimamo niti toliko časa, da bi na hitro popili skodelico kave. Temu moramo narediti konec. Kako drugače kot z Mielejevimi kavnimi aparati, ki so tako napredni, da si zapomnijo, kakšno kavo najraje pijete, kako vroča naj bo le-ta ter koliko mleka imate radi v njej. Kaj torej še čakate? Poskrbite za pravo doživetje okusov z najboljšimi kuhinjskimi aparati na svetu.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja