Barvajmo in berimo!

Čemu služi splet? Zakaj toliko uporabljamo splet? Ali ga res potrebujemo? Marsikoga mučijo ta vprašanja in še kakšno več. Vendar teorij je lahko nešteto, lahko je tudi nešteto smešnih odgovorov na ta vprašanja in podobno. Povedala vam bom zakaj in čemu meni služi splet. Sprva pred leti nazaj sem ga uporabljala za razne igrice, takrat sem še bila najstnica in logično, igrice so mi bile bomba!

stack of books, vintage books, book

Pa nisem igrala kakšnih punčkastih igrc, ampak strelske igrice, avtomobile, motorje, to je bilo meni všeč. Pa splet mi je tu pa tam prišel prav pri kakšni nalogi v šoli. Nato je prišla služba sem ga že malo manj uporabljala v službene namene, sedaj ko pa imam otroka pa za kaj mislite, da uporabljam splet? Uporabljam ga da dol povlečem pobarvanke, da moji otročki barvajo lepo, saj to zelo obožujejo, potem tudi uporabljam ga za kakšne  epravljice, ki so kar pogoste pri nas doma moram reči. Sprva sem veliko iz knjigic brala, sedaj pa moram priznati, da kar veliko beremo preko spleta pravljic.  book, book gift, by heart

 

Sicer res je, da ni več to takšna navada kot je bila včasih, ko je bilo vse fizično tam, pred teboj – knjigica, in tablica ali računalnik ni kar je bila knjiga prej, vendar čas gre naprej in tako tudi tehnologija, malce spremembe je potrebno narediti, pa čeprav bolj odobravam knjige kot tablice/računalnike, vendar priznam da mi je prav všeč kdaj iti na splet in tam kaj prebrati, ker vedno pa tudi nimamo časa iti v knjižnico po knjige ali pa da grem kakšno kupiti. Fajn je splet res, vsaj meni.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja