Acrytech: Akrilno steklo

Acrytech odlikujejo dolgoletne izkušnje ter visoka kakovost. Ponudba in vsestranskost izdelkov iz akrilnega stekla je podjetje poneslo med vodilne v izdelavi tehnološkega posodja in industrijskih komponent iz akrilnega stekla, pohvalijo pa se lahko tudi z opremo za razstavne ter bivalne prostore.

Akrilno steklo, mnogim bolj znano kot pleksi steklo, je vremensko zelo neobčutljivo, hkrati pa se ne stara in ne rumeni. Najpogosteje se uporablja v reklamni industriji, za zelo hvaležno izbiro pa se izkaže tudi na drugih področjih.

Tovrstno steklo je v osnovni proizvodnji najpogosteje uporabljen material. Lahko ga režemo, krivimo, toplotno preoblikujemo, 3D rezkamo ali lepimo. Po končani grobi obdelavi sledi še poliranje do visokega sijaja.

Acrytech Pečenko ponuja obsežen program tech izdelkov. Tega sestavljajo tehnološke posode, izdelki za strojegradnjo, laboratorijski pripomočki, industrijske komponente za zaščito v tehnoloških procesih in podobno.

Akrilno steklo se največkrat uporablja za promocijske izdelke. Izbirate lahko med številnimi stojali za promo materiale, nosilci, škatlami, podstavki, obeski, aranžerskimi pripomočki ter še mnogo več.

Omenjeno steklo se vse pogosteje pojavlja tudi v interierju. Številni se največkrat odločijo za elemente notranje opreme za dom in poslovne prostore iz tovrstnega materiala. Govorimo o mizah, policah, predelnih stenah in zaslonih.

Izdelke iz akrilnega stekla mnogokrat zasledimo tudi na javnih prireditvah, govorniških odrih in celo v obliki scenografije na televiziji ali pa nam pozornost ukradejo v obliki unikatnih izdelkov.

Skozi leta se tehnološka oprema v podjetju Acrytech neprestano spreminja in dopolnjuje. Danes celoten razvoj tehnologij obdelave akrilnega stekla zaznamuje visoka inovativnost ter sposobnost reševanja na videz nerešljivih situacij, ki spremljajo proizvodnjo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja