Kaj pa je tebi všeč?

Moška ročna ura na moškem mora izstopati, do neke dobre primerne meje. Sama zelo rada vidim urejena moškega in zelo všeč, ne vem zakaj, ampak všeč mi je moška ura na moškem, izžareva moškega kot bolj poslovnega, kot da zna narediti vse, ampak seveda more imeti pravo uro, da je prav pisana nanj.

Že od nekdaj so mi bili všeč poslovneži, v srajčkah, elegantnih hlačah in sakoju, všeč so mi moški, ki se znajo postaviti zase in za boljo polovico, da znajo nastopati pred množico in biti na nek način izpostavljeni malce.

Takšni modni dodatki na moškem pa me še bolj »podžgejo«, prav tako da to vedeti, da moški zna skrbeti zase, da ni zanemarjan, da ima malce elegance v sebi. Prav tako, ko sem v zvezi zelo rada moškim kupujem ure, ko grem na lov za urami v trgovino, to je meni res v veliko veselje, saj jih imam tudi sama doma ogromno, za moje pojme skoraj preveč, ampak kaj naj, vsak ima v življenju določene obsesije in moje obsesije so pač ročne ure, tako pač je.

Mojih ur je toliko, da sem si mogla nabaviti prav škatlo kamor dajem te moje urce in potem glede na moje razpoloženje in glede na to kako sem oblečena izbiram katero urco bom pa tisti dan imela. Prav tako sem nora na uhančke. Ne maram nekih velikih uhanov, ki visijo iz tebe in se vse vrti na tebi, pa ne maram nekih kričečih barv, ampak obožujem manjše uhančke, bolj nevtralnih barv. Ljudje pač imamo vsak svojo obsesijo, kakšna je pa tvoja?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja