Le kaj bi brez pametne zapestnice?!

Ne zamujaj, bodi točen, bodi skrben, delaj pridno, kaj bi še lahko rekli, da nas učijo starši, ko smo majhni? Učijo nas res veliko in v tistem času, ko si še otrok si misliš kaj tako nakladajo, ker niso zanimivi, ampak čez čas, čez leta, ko pa odrasteš, pa vidiš, da so ti res hoteli samo dobro in da bi ti na njihovih mestih naredil popolnoma enako.

Rezultat iskanja slik za thinking

To je le del učenja in res marsikaj se naučimo, čeprav na začetku mislimo, da je to le nek lari fari. Podoben primer temu je tudi, ko smo malo mlajši in je tam v izložbi nekje pametna zapestnica, jo vidiš ampak te ne impresionira, ni ti všeč in še sam si govoriš le kaj boš s tem, če ni za nobeno rabo pa niti lepa ni. Nato minejo dnevi, meseci, leta in spet se v trgovini ustaviš pri pametni zapestnici in takrat pa naenkrat pa ti je tako zelo všeč, da si jo takoj kupiš.

Dva popolnoma različna primera, ampak še kako podobna sta s! Naša mišljenja se včasih spreminjajo kot veter pihne. Recimo, če smo že pri teh zapestnicah. Ni smešno, da res ni nek presežek, ni nekaj lepa kot kakšna ura ali zapestnica, ampak ko pa si jo daš na roko pa zna izgledati na tebi prav fantastično in prelepo, modno! Nato si to zapestnico kupiš ker ti izgleda res dobro, ampak potem pa spet minejo leta in leta pa ti več ni všeč in spet leži v omari. Nikoli ne moremo v glavnem za nič trditi, da nam ni oz. nam ne bo všeč, ker se lahko popolnoma vse kar hitro obrne. Pametna zapestnica pa že ima takšno ime – PAMETNA, da jo moraš imeti.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja