Miele: Kombinirana parna pečica

S pravo kombinacijo iz prgišča preprostih sestavin in skrbno izbrano kuhinjsko opremo lahko ustvarjamo mojstrovine. Odkrijte nove odtenke okusov in tekstur s kombinirano parno pečico generacije 7000 znamke Miele.

Na tovrstno parno pečico prisega vrhunski kuhar Kyle Connaughton. Kuharski mojster z Michelllinovo zvezdico obožuje vse naprave znamke Miele, ki so tako vsestranske kot njegove sestavine.

Čemu so v zadnjih letih kombinirane parne pečice postale pravi hit? Mogoče zaradi bolj zdravega načina kuhanja, bolj okusnih jedi, lažjega vzdrževanja ali preprosto zato, ker si z njeno pomočjo lahko prihranimo nekaj časa. Vse to in še več odlikuje povsem novo kombinirano parno pečico generacije 7000.

Naj preveč pečena in razkuhana živila postanejo stvar preteklosti enkrat za vselej! Pri najnovejši pečici znamke Miele se po končanem postopku priprave vrata pečice odprejo avtomatsko. Notranjost pečice se tako naglo ohladi. Nastavimo lahko tudi ohranjanje toplote jedi, da bo pripravljen obrok ravno prav topel ali pa da bo meso še nekaj časa počivalo na primerni temperaturi.

Kuhanje v pari, pečenje na žaru, peka in še veliko več vse v najnovejši Miele kombinirani parni pečici generacije 7000. S pomočjo parne tehnologije DualSteam bomo v svoje kreacije povezali več hranilnih snovi, vitaminov in arom. S tovrstno pečico bomo prav vsakič dosegli popolne rezultate kuhanja sous-vide. Razkuhanost je v tem primeru praktično nemogoča.

Kombinirano parno pečico med drugim odlikuje že vnaprej programirano doživetje okusov. Vse kar moramo storiti je to, da izberemo enega od mnogih programov kuhanja, istočasno pa pripravimo sestavine. Izbiramo lahko med programi kot so zelenjava, jagnjetina, ribe in še več Hitro, enostavno, in kar je najbolj pomembno, okusno.

Miele je v najnovejšo kombinirano parno pečico vpeljal tudi druge, povsem nove inovacije. Ena od teh je upravljalna letev z odpiranjem na motorni pogon. Ta nam v trenutku omogoči dostop do posode z vodo, posode za kondenzat ter do brezvrvičnega termometra za živila.

Ste že kdaj slišali za funkcijo Motionreact? Gre za prikazovalnik, ki zazna, kdaj se mu približamo in se tako avtomatsko vklopi osvetlitev v notranjosti pečice.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja