Miele: Vgradni kavni avtomati

Ali sploh obstaja kaj boljšega kot izvrstna kava navsezgodaj zjutraj? No, če ste tudi vi ljubitelji takšnih toplih pijač, si preprosto morate zagotoviti svoj kavni avtomat. A za nebeško slastno kavo ni dober kar vsak – priporočamo vam, da si ogledate Mielejeve vgradne kavne avtomate, ki okus kave ponesejo na naslednjo raven. Ne verjamete?

Mielejevi vgradni kavni avtomati poskrbijo za pravo doživetje okusov. Uživajte ob skodelici kave v vsej njeni polnosti s prvovrstnimi avtomati. Sistem AromaticSystemFresh zagotavlja, da so kavna zrna za vsako skodelico kave posebej sveže zmleta in takoj uporabljena za pripravo napitka. Poleg tega pa CoffeeSelect nudi tudi prednost treh ločenih posod za kavo v zrnju. Tako se prav vsaka kavna specialiteta vedno pripravi z ustrezno vrsto kave. Ali sploh obstaja še kaj lepšega kot vonj sveže kave? Inteligentna tehnologija kuhanja poskrbi za popoln razvoj te omamne arome. In da bo vaš osebni trenutek s skodelico toplega napitka zares popoln, je Miele razvil kar lastno znamko kave, ki je kot nalašč za njihove kavne aparate.

Če ste večkrat gostitelji in če so vaši gosti vedno znova željni kave, so vgradni kavni aparati pravi naslov za vas. Če potrebujete kavo v večji količini, lahko z enim dotikom opevani kavni aparat Miele zaporedoma pripravi kar do osem skodelic kave. Na enak način lahko preprosto segrejete vodo za cel čajnik. Izkoristite lahko tudi praktični izolirni vrč Miele, ki je na voljo kot dodatna oprema. Kava in čaj v njem ostaneta še posebej dolgo topla in sveža.

Privoščite si kavo kadarkoli želite. Timer vam omogoča, da vklop in izklop vgradnega kavnega avtomata nastavite po svojih željah. Tako se na primer vklopi točno ob uri za zajtrk in se zvećer tudi samodejno izklopi. Nastavite lahko tudi čas zagona avtomatskega čiščenja in celo odstranjevanja vodnega kamna. Aparat se po daljšem obdobju neuporabe avtomatsko tudi izklopi in vam tako prihrani na računu elektrike.

Za več užitka v dvoje uporabite funkcijo OneTouch for Two. Z zgolj enim dotikom lahko pripravite dve posebej okusni kavni specialiteti naenkrat. Ustrezni program se avtomatsko zažene in tako vam ni treba čakati, da se najprej pripravi prva skodelica napitka in šele potem še druga. S tem lahko prihranite nekaj dragocenega časa in ga tako namenite prav posebni osebi.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja