Konji? Obožujem jih! Pa vi?

Konjički konjički, to so moje najlepše živali. Od nekdaj jih imam zelo rada, vedno sem hotela imeti doma enega konja, ni važno ali belega, rjavega, črnega ali kakšne druge barve, popolnoma vseeno mi je to bilo, samo, da bi imela doma konja, to mi je bilo važno in da bi se naučila jahati, vendar žal se mi to ni uresničilo, ker doma nismo imeli prostora, da bi lahko imeli konja to je kot prvo, kot drugo pa nega konja tudi stane, doma pa nismo imeli zdaj nekaj preveč denarja, da bi si lahko privoščili konja kar sem si vedno želela.

Ampak vseeno nisem bila jezna ali karkoli, sem popolnoma razumela svoje starše. Da pa sem lahko vsaj v mislih si mislila, da sem blizu konjem sem pa na spletu iskala pobarvanke konji in sem jih barvala, takšne sem pobarvala kot sem si mislila, kakšni bi pa bili mogoče moji konji, če bi jih imela. Če jih fizično nisem mogla imeti sem pa vsaj sanjarila, to pa je dovoljeno, in tudi prav prijetno sem se počutila s tem sanjarjenjem.

Doma sem imela nato shranjenih ogromno slikic konjev, skoraj en cel extra debel zvezek, če ne že več. Veste kaj sem si včasih izredno želela? Ko sem bila majhna sem venomer gledala španske telenovele in tam imajo vsepovsod neke haciende, konje, velike vile, in sem si prav želela kako bi bilo fajn, da bi še pri nas v Sloveniji obstajale haciende s konji. Ahh ja, upanje umre zadnje pravijo, hihi.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja