Modne torbice Esprit za vsako priložnost

Si tudi vi želite biti urejeni in privlačni ter neprenehoma slediti modnim trendom? Majhen detajl, ki ga ženske pogosto spregledamo, je prav poseben modni dodatek – torbica. Dejstvo je, da vse torbice ne pristajajo enako dobro vsem stilom oblačenja, zato je izbira torbice zelo pomembna. Če želite biti ves čas v stilu in v koraku z modnimi trendi, vam priporočamo modne torbice Esprit v ponudbi Bags&More, ki so primerne skoraj za vsako priložnost.

 

Večno popularne klasične torbice

 

Zakaj jih ženske tako zelo obožujemo? Ker so praktične in prostorne, saj lahko v njih spravimo cel kup stvari, obenem pa dobro izgledajo in so primerne za veliko priložnosti v vsakdanjem življenju. Bags&More ima v ponudbi številne Esprit klasične torbice za najrazličnejše okuse. Izberete lahko svetlejše odtenke, na primer peščeno barvo ali nežno modro, lahko pa se zatečete tudi h klasični črni ali rjavi barvi, ki ju morda lažje kombinirate k oblačilom.

Torbice so izdelane iz eko umetnega usnja in se večinoma zapirajo na zadrgo, nekatere pa tudi s sponko. Klasične Esprit torbice so prostorne, tako da lahko v njih shranjujete marsikaj: denarnico, očala, ličila, pijačo, celo manjše prigrizke in nakupe. Saj veste, ženska torbica je prava zakladnica najrazličnejših predmetov. Zaradi boljše preglednosti in sistematičnega razporejanja stvari ima vsaka torbica vsaj en notranji žep, ki se prav tako zapira na zadrgo in služi temu, da tja spravite drobnejše stvari, ki bi jih sicer po večjem žepu torbice dlje in težje iskali.

Manjše prikupne enoramne torbice

 

Če vam klasične torbice niso pretirano všeč, je to dobra alternativa za vas. Nekaterim ženskam gre na živce način nošenja klasične torbice ali pa se jim za nekatere priložnosti zdi klasična torbica prevelika. Včasih je res potrebno s seboj vzeti samo ključe, telefon in nekaj denarja. Rešitev za takšno situacijo so torej enoramne torbice Esprit. Dobra stvar je, da so zaradi tega, ker so manjše, ponavadi v glavnem tudi cenejše.

 

Bags&More vam ponuja pestro izbiro enoramnih torbic – od povsem vsakdanjih in športnih do zelo elegantnih in svečanih. Na voljo je širok izbor različnih barv: bela, črna, različni odtenki rjave, pastelno rožnata, bež in celo bolj žive barve za tiste najbolj drzne.

Prednost enoramnih torbic je, da so bolj enostavne in praktične za nošenje, sploh če se veliko premikate. Modne torbice Esprit so izdelane tako, da sploh ne boste vedeli, da jo imate obešeno čez ramena. Vse imajo nastavljiv naramni trak, ki ga poljubno premikate, kakor vam najbolj ustreza. Čeprav so torbice manjše, imajo v notranjosti prav tako še en dodaten manjši žep na zadrgo, kamor lahko shranite kakšno malenkost, ki bi se sicer izgubila.

 

K dobri torbici vedno spada tudi dobra denarnica

 

Bodite v stilu in svojo torbico okusno kombinirajte tudi s pravo izbiro denarnice – gre za pomemben detajl, ki obogati vaš stil. Bags&More vam poleg modnih torbic Esprit ponuja tudi modne denarnice Esprit, ki se bodo odlično prilegale tako h klasični kot tudi enoramni torbici. Denarnice se prav tako zapirajo na sponko, notranji žep za drobiž pa ima zadrgo, da ne izgubljate kovancev – prav tako tudi dodatni manjši žep na hrbtni strani denarnice, kjer je prostor še za kakšno kartico ali vizitko. V notranjosti imajo Esprit denarnice oblikovanih šest do dvanajst rež za kartice in dokumente, številni razdeljeni predelki pa pripomorejo k skrbni in bolj sistematični organizaciji vsebine. S pomočjo modnih denarnic Esprit lahko torej poskrbite za udobje, varnost in pravi modni stil.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja