Obeski za verižice

Ženske obožujemo marsikaj. Sama obožujem od kuhanja, pečenja, branja knjig, mode, izdelovanja raznih verižic, zapestnic, hobijev imam polno. Sem pa na eni spletni strani gledala, ker sem tako obsedena z nakitom, da se dajo dobiti tudi obeski za verižice, posebej, brez da kupiš še tisto špagico zraven, tako da si lahko narediš verižico po lastni izbiri. A ni to fenomenalno?

Zlatarstvo Koman - Ročno izdelan nakit iz zlata, platine in dragih ...

Pa všeč mi je, ker so res takšne oblike obeskov, da so res profi! Sploh jaz sem recimo zelo zakompliciran človek. Ne da bi komplicirala ljudem, jim tečnarila in tako naprej, ne to ne, ampak ko hočem nekaj narediti zase ali za koga, ki ga imam neizmerno rada, recimo, moje najbližje domače, fanta, tam tako kompliciram, ker hočem narediti vse tip top. Velikokrat se to moje tečnarjenje ne obrestuje, samo po večini pa se.

Na nek način sem perfekcionistka. Doma recimo lahko povem tudi, da imam prav poseben „oddelek“, prostor v kopalnici, kjer imam vse popredalčkano, posebej uhančke, posebej verižice, zapestnice, ure, prstančke in podobno. Rada imam pač vse pod kontrolo in da vse najdem, ko potrebujem, in ja mogoče je res to pretirano na momente, ampak takšna sem. Drugače pa velikokrat grem v naš nakupovalni center, kjer imamo trgovino z vsemi pripomočki za izdelovanje, od barv, do špagic za verižice pa raznih perlic in seveda si jaz to kar mi je všeč kupim in potem doma izdelujem, ker mi je to v veselje. Za zdaj še nisem razmišljala, da bi si odprla kakšno trgovinico s tem, ampak nikoli se ne ve kaj bo v prihodnje, ker vseeno delam trenutno zase bolj kot ne, in domače, če kdo kaj hoče imeti, za prodajat, to pa še ne vem. Mogoče pa bo le kaj v prihodnosti.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja