Profarm: Zatiranje škodljivcev

Ali tudi vas pogosto obiščejo požrešni škodljivci? Čas je, da jim pomahate v slovo. Podjetje Profarm svojim kupcem ponuja pestro izbiro zatrjevalcev nepovabljenih gostov.

Že veste, kdo vam dela zgago, a ne veste, kako ukrepati? Sprehodite se po spletni stran profarm.si in izberite ustreznega zatiralca škodljivcev. Najpogosteje nam glavobol povzročajo komarji in muhe, ptice, miši, podgane in podobni voluharji. Kako se jih znebiti za vedno?

Boj proti komarjem je poleti pogosto bolj vroč, kot smo si sprva zamislili. Da vas letos ne bodo nadlegovali, si priskrbite enega od Knock Off magnetov, vabo ali žarnico za komarje. Knock Off Mosquito Magnet lovi komarje iz vseh smeri. Uporablja modro ultravijolično svetlobo ter oddaja človeški vonj po CO2. Zahvaljujoč močni sesalni moči je beg skorajda nemogoč.

Čeprav so ptice zelo veličastne živali, nam kaj hitro lahko doma in v njegovi okolici naredijo pravo zmedo. Brez skrbi, pri Profarm imajo za vas rešitev. Strašilo za ptice Birdshield  simulira prisotnost največjega naravnega sovražnika ptic – sokola. Strašilo prežene tako golobe, kot tudi škorce, gosi in številne druge vrste ptic.

Miši in podgane, ki poleg tega, da delajo škodo, pogosto prestrašijo tudi kakšno gospodinjo. Izognite se plezanju na mize in glasnim krikom z izdelki podjetja Profarm. Miši in podgane lahko odženete s pomočjo pasti, past, vab in bombic.

Se tudi vaš dom v poletnih mesecih spremeni v pravo zbirališče muh? Čas je, da temu naredite konec. Oglejte si ponudbo električnih uničevalcev in lepilnih sistemov. Poskrbite, da bo letošnje poletje popolno, brez nadležnih letalcev.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja