Konoplja ali tablete, to je vprašanje

https://konopljazdravi.si/ – tukaj si poglej nekaj kar je vredno ogleda in da si prebereš, če še slučajno nisi. Prav tako pa se splača tudi kupiti le to, če tudi to slučajno še nisi. Vem ja, sama sem bila prav tako na začetku, ko sem videla tole spletno strah malce v dvomih, sem si mislila pa to je neko napihovanje, ni res bla bla bla. Ampak potem sem nekega dne spustila svoj ego in sem si rekla, pa bom preizkusila tole.

Image result for konoplja zdravi

Kajti mučil me je želodec in nič več ni pomagalo, karkoli sem preizkusila ni bilo nekega učinka, niti zdravila niso ravno “prijela”, če lahko temu tako rečemo. In seveda, da potem imaš venomer v mislih, da saj tako nič na tem svetu mi ne bo pomagalo in niti več ne preizkušaš niti se ne trudiš, da bi našel kaj, če pa najdeš kaj pa nočeš preizkusiti.

No in zato sem prejle rekla, da sem spustila svoj ego in sem sit ole konopljo vendarle naročila. Sama pri sebi sem si rekla, da je to še zadnja stvar, ki jo preizkusim in da potem vidim kako bo, če bo kaj seveda. Ko sem nato jemala tole en mesec se mi je zdelo na začetku, da pomaga, ampak globoko v sebi pa sem se prepričevala, da je to zato, ker pač sama mislim, da mi pomaga, ker sem se prepričala. Pa ok, sem jemala še dalje vseeno, da še probam malce dlje.

Image result for tablete

Nato sem bila že na treh mesecih jemanja tega oljčka in sem presrečna, da sem to začela jemati! Moj želodec se je vzpostavil na nek nivo kot je bil na začetku ko me ni še nič mučilo in tudi jem lahko vse kar sem prej, samo pač ne smem pretiravati. In vidite, nauk zgodbe je, da ko že misliš da je vse neuspešno kar si do sedaj probal se lahko najde še vedno kakšna stvar, ki pa te reši vse te situacije. Tako da nikoli ne obupaj prehitro! Vztrajaj!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja