S-CAR: Xenon luči

Če ste že kdaj razmišljali o nadgradnji žarnic ali o boljših avto žarnicah, ste nedvomno naleteli na izraz xenon. Prednost tovrstnih žarometov ni zgolj lepši izgled vozila ter daljša življenjska doba žarnic, pač pa je tudi njihova svetilnost mnogo močnejša. Zagotovite si svoje pri S-CAR!

Življenjska doba xenon luči je kar trikrat večja od življenjske dobe običajne žarnice. Poraba znaša le 35W, kar pomeni manjšo rabo energije ter manjše pregrevanje inštalacije.

Ena od prednosti xenon luči je ta, da oddajajo hladno belo svetlobo nekoliko močneje kot klasične žarnice. To nam še posebno pomaga pri nočni vožnji, saj omogoča bolj sproščeno vožnjo brez kakršnega koli naprezanja oči.

Strokovnjaki pri podjetju S-CAR navadne žarnice preprosto zamenjajo z xenon kitom. Montaža je zelo hitra, cene pa izjemno ugodne. Vse, kar potrebujejo je 30 minut in vaš avto bo zasijal v novi xenon svetlobi.

S-CAR se ne ukvarja zgolj z montažo xenon luči, pač pa se na njih lahko obrnete tudi če potrebujete popravilo originalnih xenon žarnic, če potrebujete rezervne dele, kot so balasti, žarnice in podobni materiali. Na zalogi imajo več vrst xenon žarnic, tako originalnih kot tudi ponaredkov D2S, D1S, D2R, D3S. Delo je opravljeno kot bi trenil z očesom. Pohvalijo se lahko z izjemno kvaliteto in bistveno ugodnejšo ceno kot pri pooblaščenih servisih.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja