Tiho, tiho čas beži … avto pa gre papa

Kako hitro čas beži, kajne? Še nedolgo nazaj se mi zdi, da smo z mojo družino si kupili nov avto, zdaj pa je ta nov avto star in rabljen avto! Zdaj pa že moji spet gledajo za nekim novim avtom, ker pravijo, da ni več tako dober ta sedanji avto, da je star in da je čas za nekaj popolnoma novega. Komaj se navadiš na eno pa že dobiš nekaj drugega, hehe. Zdaj bo tale naš prelep star avtek, ki sem ga imela neizmerno rada šel na odkup rabljenih vozil.

Ministarstvo financija prodaje svoja rabljena vozila - ...istina ...

Pa čeprav je samo boga materialna stvar pa se tako navežeš nanjo, da je to kar joj. Še ko gledam recimo svojo omaro. V njej imam po več kot deset let stara oblačila pa jih nikakor nočem in ne morem dati stran. Pa imam polno novih stvari pa ne, si vedno govorim, ja kaj pa če bomo kaj delali pa bom potrebovala ta stara oblačila, no in še vedno so v omari. Zelo težko se ločiš pa čeprav je samo materialna stvar.

Se strinjate z menoj, imate tudi vi takšne probleme? Dobro vemo v sebi, da star avto ni več za na cesto pa nič, ampak si vedno misliš, ja pa kaj pa če bi še vseeno malo ostal pri nas. Ampak dobro, sem se morala sprijazniti. Mami in ati ni bilo nič, sta rekla, komaj čakava nov avto, haha. Njima je pa res vseeno.

2008 10Best Cars - 10Best Cars - Car and Driver

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja