Top stvar za kupiti!

Čas res beži z izredno hitrostjo, da se včasih te izredne hitrosti sploh ne zavedamo. In zelo pogosto tudi pozabimo živeti v danem trenutku, v sedanjosti. Veliko se ukvarjamo s preteklostjo in s prihodnostjo, vedno pa pozabimo biti v tem trenutku, ki se imenuje sedanjost in sedaj. Veliko tudi razmišljamo o tem kaj je prav in kaj narobe, kaj ni ok in kaj je, vedno so tukaj kaj pa če.ji, in premalo se osredotočamo nase, veliko preveč gledamo na to kaj si drugi mislijo, nikoli pa ne pogledamo na to kaj si mi sami želimo v našem življenju, kajti s kom preživimo največ časa? Ne s partnerjem, ne s prijatelji, ne sorodniki, ampak sami s seboj preživimo največ svojega časa pa če si priznate ali ne. In dajmo izkoristiti ta čas, ko smo sami s seboj, da ga preživimo kvalitetno.

In tudi, ko smo z drugimi, nehajmo se ukvarjati s tem kaj je drugim prav, kaj si drugi mislijo o določeni stvari, ampak glejmo samo na to kaj osrečuje NAS! Recimo, če se dotaknemo spolnosti, o tem nam je skoraj večini težko za govoriti, bog ne daj da pred kom drugim govorimo o kakšnih spolnih igračkah ali pa kaj je kamagra in podobne reči, ker nas je preveč sram, ampak zakaj nas je, če pa to vsi počnemo?

Enako je ko jemo, pijemo, vse to počnemo pred drugimi, se pogovarjamo o tem z drugimi, ampak ko pa pride do težav pri intimi, takrat pa smo raje tiho, ker nas je strah govoriti o tem. Če bi se o tem več pogovarjali bi lahko tudi si bolj en drugemu pomagali. Mogoče ima recimo naš prijatelj probleme e erekcijo in sam nima pojma kako si pomagati, vi pa veste, ampak se o tem ne pogovarjate, kako mu boste lahko priporočili eno top zadevo kaj kupiti, da si pomagamo? Moramo se naučiti o tem govoriti bolj sproščeno in brez nekih zadržkov, ampak ja, lažje e reči kot narediti, kajne?

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja