Vreme in Hoteli Ljubljana

Vsake toliko časa gremo z družino malce v našo prestolnico, v Ljubljano. Mi smo namreč iz štajerske in radi gremo malce na izlet tja. Vreme Ljubljana pa zna kdaj tudi zakuhati štrene.

unnamed

Če gremo, gremo tako, da je toplo, sončno, takrat najraje gremo, ali pa pozimi ko je sneg. Ker če greš v nekem deževnem dnevu nimaš potem res nič od dneva, skoz hodiš s tistim dežnikom in je res nesmiselno, zato preden gremo, pogledamo dobro kakšno bo vreme in je to to. Ponavadi gremo sami s starši, včasih pa še gre ena teta z družino zraven nas, da je malce več družbe. Tam si privoščimo kosilce, tortico, sprehod po prečudoviti Ljubljani, gremo tudi na kavico in včasih še obiskati kakšno znamenitost. Družinski izleti so meni nekaj najlepšega, ker se med seboj družimo, zabavamo, smejemo in nam je res lepo, se odklopiš od vsega stresa, ki ga imaš doma, sploh, če so kakšne težave s službo.

IMG_7401_ljubljana_ljubljanica_franciskanski_samostan_in_cerkev_marijinega_oznanenja_centralna_lekarna_tromostovje

Stres zna zelo vznemiriti človeka in slabo vpliva zato na celoten imunski sistem. Če smo preveč v stresu lahko imamo določene zdravstvene težave, sama sem imela zaradi stresa močne želodčne težave in nisem mogla niti stati, takšne so bile bolečine, tako da vsake toliko časa je res super, da se popolnoma odklopiš od vsega. Če pa si privoščimo še neke toplice za par dni, tisto pa je še slajše in meni osebno še lepše.

eurovelo_slo_ljubljana_vreme3

Če je lepo vreme, se splača v Ljubljani vzeti tudi hotelsko sobo za kak dan in ostati čez vikend tam. Ima veliko lepih znamenitosti, hoteli pa tudi niso tako zelo dragi.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja