Vsako delo mora biti cenjeno!

Gradbena dela so zahteven posel, niso tako enostavna. Saj dejansko nobeno delo ni lahko. Ženske imajo določena dela, ki niso lahka na njih in tudi moški imajo dela ko so pa težavna v njihovem poslu. Vsi si zaslužimo biti enako ravnani in da si ne misli kdo da je nekdo več vreden nekdo manj, vsakdo dela kar zna in kar lahko. Moj oče je na primer gradbinec in vidim pri njemu koliko vloženega truda in dela da v svoj posel, kako se cele dneve trudi, da drži podjetje pokonci, kako trdo dela, kupuje nove stroje, da izboljšuje vse skupaj, da je delo lažje. Recimo nazadnje vem, da je na laserski meter.si naročil kar nekaj teh dobrih laserjev za merjenje površine in polno nekih funkcij ima, samo zato, da svojim delavcem omogči lažje delo in prav tako seveda sebi, saj on ni, da bi vodil samo papirologijo in v pisarni sedel ter nadziral, o ne ne.

Rezultat iskanja slik za laserski meter na gradbišču

On hodi prav tako po terenu in on sam tudi ogromno dela. In vsakega je potrebno spoštovati, bodisi kakšen posel vodi oz. pač samo preprosto dela pri nekomu. Vsi se trudimo da si čez mesec zaslužimo plačo, saj vsi moramo preživeti in za to da dobimo plačo je potrebno delati. Je pa res, da nekateri mogoče malce bolj morejo fizično delati, spet drugi mogoče bolj psihično, ker morejo kaj razmišljati bolj, ne vem, karkoli druga pač.

Nekateri mislijo, da če delaš v pisarni in si tam za računalniku, da je to čisto na izi. Pa dejansko, ko je nekdo v pisarni in delaš bolj na psihičnem področju si ko prideš domov prav tako izmučen kot da bi delal fizično in si včasih prav želiš, da bi raje delal fizično kot pa samo v pisarni sedel za računalnikom, kjer si po eni strani uničuješ še oči, ko nonstop cele dneve strmiš v ekran in hrbet. Tako da ja, vsako delo je potrebno ceniti in vsakega delavca, vodjo, šefa in tako naprej.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja