Zima prihajaaaaaa… čuj že maš drva, pelete?

Ljudje!!! Zima prihaja!!! Že imate vse za ogrevanje? Drva, peleti, in tako naprej? Še malo pa bo treba začeti krepko hitro razmišljati o vsem tem, ker bo zima en dva tri tukaj. Pri nas doma je vedno takole. Namreč mi vedno odlašamo, pa rečejo bomo potem pa potem pa potem, na koncu pa je že sila in potem moramo hitro vse iskati, žagati in tako naprej. Hja, takšni so moji starši.

zaganjelesa1.jpg

Namesto, da bi se to prej uredilo se čaka vse do konca, na koncu pa je sila in je hudič. Saj ne rečem, da smo kdaj na mrzlem, to ne. Imamo vedno toplo, in se zakuri, ko pride čas za to, ampak sem pa jezna, ker se vedno čaka do konca. Drugače pa zelo rada pomagam mojim doma, drva zlagam recimo, če smo že ravno pri tem, hehe. Najraje od vsega pa kuham še bolj pa pečem peciva, sladice. Sploh zdaj, ko bo zima, zimo imam po eni strani rada po drugi pa jo mrzim.

Smrekovi peleti - Bioles Horizont - Center lesne biomase – Bioles ...

 

Rada jo imam zato, ker sem lahko lepo notri, se zjutraj zbudimo ali pa zvečer ob televiziji ali večerji se grejemo, gledamo ven kako je zunaj mrzlo, sneži, nam pa je lepo toplo, pijemo kakav in se družimo, to mi je tako lepo. Nimam pa je rada, ko moram kam iti pa je tista žlumfarca po domače rečeno, tako vsaj mi govorimo, pa ko ti sneg vse poti zapre pa moraš preden greš v službo še kidat. Ja, to pa mi ni več tako všeč. Drugače, pa je najvažnejše samo to, da se imamo radi in da smo v stiku z ljudmi, ki jih imamo radi, da se razumemo. Imejte se lepo in se grejte, dajajte drva, pelete v pečko, da vas bo lepo grelo!

 

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja