Ko moški obnemi od presenečenja …

Kaj najraje oblečete za spat? Navadno oma pižamo ali jumpsuit, kaj bolj drznejšega, kakšna je vaša spalna srajca? Ste bolj tradicionalne, cele zapakirane od glave do pete, ali ste bolj drznejše in pokažete veliko gole kože, ko greste spat? Oboje je lepo in prav, vendar včasih pa moramo biti v življenju bolj med drznejšimi kot pa med tistimi tradicionalisti, saj je bolj zabavno. Na laloka.si sem enkrat gledala spalne srajčke in wooo, našla sem eno res tako dobro, da obnemiš.

Chiccanta seksi spalna srajca s tangicami - laloka.si

Meni osebno je bila tako seksi, da ni šans da moškim ne bi bila extra seksi, kajti spredaj je bila rahlo odprta, da pritegne poglede na naše zapeljivo telo, košarici in obroba je bila čipkasta in prosojna za svetlobo in poglede. Na sprednji strani je srajčko krasila še svilena pentljica, prav tako pa so bile še v kompletu seksi tangice, res perfekten kompletek.

Zadnja stran je bila dokaj odprta in res prav brez besed sem ostala, ko sem videla ta kompletek. Seveda se mu nisem mogla upreti in uganite kaj, naročila sem si ga in ko sem ga prvič uporabila je moj partner obnemel, ko me je videl v njem, cel je bil masten od poželjivosti po domače povedano, kar sline so se mu cedile. No dobro, ni bilo realno tako, haha, vendar videlo se mu je, da mu je res zeloooo všeč.

Premium Photo | Man in bed surprised and sending a message

In ko vidim njegov obraz in takšno navdušenje, to me obdaja z še večjim veseljem, da še večkrat pripravim takšna presenečenja, ker mi je to všeč. Tudi ve kdaj pripravite presenečenje za svojega partnerja? Če je odgovor ne, pojdite hitro kupiti nekaj seksi in ta odgovor spremenite v ja!!!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja