Kratkolasa princeska

So vam všeč dolge frizure, kratke frizure, srednje dolge frizure? Jaz imam najraje dolgeeee frizure, to že od nekdaj, kratke mi niso bile nikoli kaj preveč pri srcu. Samo, ko sem bila mala vem da sem jih imela, ker me je mama tako postrigla, drugače pa nikoli nisem imela kaj preveč rada kratkih frizur.

forum - rock top model | 5

Mama pa je recimo ravno obratno, ona pa ima že od nekdaj kratke pričeske. Edino, ko je bila majhna se mi zdi, da je imela dolge lase drugače jih pa tako ima že od nekdaj kratke. Njej je pač tako všeč a ne. Vsakemu svoje. Res pa je, da enim pašejo kratki lasje, spet drugim pa ne. Odvisno od „modela“ obraza ali kako bi se izrazili glede tega. Pa spet je še ena finta, da če imaš krajše lase imaš spet mnogo manj dela z lasmi. Ni potrebno toliko nege kot pri daljših. Nočem zdaj reči, da se kratkih las ne sme negovati in to!

Naravna nega las za vas

To sploh ne, potrebujejo dodatno nego zraven šampona in balzama, ampak ne pa toliko kot pa daljši. Vedno bolj daljši kot so vedno več potrebujejo nege, sploh pri meni vidim, da jih moram tako paziti, ker se kar na veliko mi lomijo, cepijo in vsak dan zjutraj in zvečer si nanesem na konice posebno olje, pa enkrat do dvakrat na teden si dam na lase masko in podobne reči. Čim manj si probam lase likati ali pa delati kravžle, ker se s tem še bolj uničuje, ampak včasih je pač nuja in potrebujem likalnik. Sploh, če se gre na kakšen rojstni dan, ali obletnico, poroko, takrat ne morem iti z neko čudno pričesko, je potrebno malo nege, da se naredi neka posebna oblika las. Vsepovsod je potrebna nega, tudi pri partnerjih, hehehe.

Nega kodrastih las - Revija Ženski Svet

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja