“Vztrajanje je ključ do uspeha!”

Najbolj nujno v našem življenju je seveda to, da smo zdravi, kajti zdravje je na prvem mestu. Kaj pa je poleg tega še kako pomembno? Zaposlitev je tista, ki je še zraven tega ful pomembna.

Kako si bomo kupili kruh, mleko, sladkarije, kakšen luksuz mogoče, da si privoščimo vse to, kako, če ne bi imeli zaposlitve? Nemogoče, kajne? Vemo, da vsi govorijo, da ko iščemo službo si naj poiščemo neko takšno, ki nam bo v veselje, da nam bo tako hobi kot služba v enem. Vendar vsi še kako dobro vemo, kako težko je najti obe lastnosti v enem, da bi res imeli sanjsko službo.

Včasih res ni veliko služb na razpolago, in pač nam je v želji, da dobimo vsaj eno pa čeprav smo na koncu prodajalec pa nam to ni v nikakršni želji, ampak poglejte s svetlejše poti.

Čeprav imate na začetku neko res popolnoma xy službo, ki vam sploh ni všeč, bodite vseeno veseli v službi, delajte se kot da ste v svoji sanjski službi in če mogoče nimate faksa, šole v tej smeri katero službo bi radi imeli, pa to počnite ob službi, študirajte ob delu in čez čas se potrudite, da boste dobili službo, ki ste jo od nekdaj hoteli. Nikoli ni prepozno, da dobite kar želite.

Življenje je predolgo, da bi pri tridesetih, štiridesetih letih rekli, eh ne bom se več trudil, ker sem tako prestar. Ne razmišljajte tako, kajti nikoli ni prepozno!

 

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja