Zakaj moški ne razumejo, da je to kar jaz kupim modno!?

Kopalniška preproga? Jo potrebujem? Ali ne? Hmm. To sem se jaz spraševala, ko sva z možem ravno bila v neki trgovini s temi hišnimi rečmi, in sva bila na oddelku za kopalniške reči.

kopalniska-preproga-270x300.jpg

Seveda, ko grem v trgovino včasih potrebujem uro ali dve preden pridem iz trgovine, ker vidim toliko dobrih stvari, da več ne vem kaj kupiti! Mož velikokrat kar živčka zraven, ampak na koncu ko pa kupim ODLIČNO stvar takrat pa je vesel in na koncu mu je pa žal, da je živčkal cel čas! No in zadnjič sem se spraševala za to kopalniško preprogo, če jo potrebujem ali ne, nisem vedela res, če jo naj kupim. Kajti enkrat smo jo imeli že doma, sicer ni bila neka ekstra privlačna in udobna, ampak ok smo jo imeli in je šla vsem ful na živce, zato sem jo čez čas vrgla ven. Sedaj pa sem videla na oko zelo lepo in tudi udobno preprogo, vsaj videti je bilo, da je udobna, ampak tile moji moški, včasih ne veš kaj bi kupil, da ne bodo jamrali. Imam namreč dva sinova in moj mož, to ko jim kaj ni všeč skoz jamrajo, daj mama vrži to stran, ker mi gre na živce. In včasih ne vem ali kupiti ali ne. No in to preprogo sem potem gledala, priznam, 15 minut pomojem in na koncu sem si rekla ja, da jo bom kupila!

Raziskava: Moški se urejajo dalj časa kot ženske :: Prvi ...

In KONČNO so bili tudi moji fantje zadovoljni z mojo izbiro kar se tiče kopalniške preproge. No vidite, se je splačalo gledati v preprogo po 15 minut, haha.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja