Znebite se dlak za svileno gladko kožo, ki vam jo bodo zavidali

V današnjem hitrem tempu življenja moramo ženske žonglirati med kariero, družino, prijatelji in hobiji, in med vsemi vsakodnevnimi opravki in obveznostmi, ki jih od nas zahtevajo različna področja našega življenja. V vsej naglici in stresu, ki smo jima izpostavljeni vsakodnevno, skrb za gladke noge seveda zlahka zdrsne na dno seznama nujnih opravil. Tako se mnoge ženske danes poslužujejo bolj trajnih načinov ohranjanja gladkih nog – vendar so ti pogosto precej mukotrpni. Naročanje pri kozmetičarki zahteva čas, denar in energijo, poleg tega pa je izkušnja lahko precej boleča in neprijetna. Ko bi le bilo tako učinkovito odstranjevanje dlak mogoče tudi doma!

Za vas imamo dobro novico – do trajnih rezultatov lahko z dobrim epilatorjem pridete tudi same.

EPILATOR ZA MOKRO IN SUHO UPORABO

Odstranjevanje dlak je za marsikatero žensko nujna muka, povezana z bolečinami in različnimi neprijetnostmi, kot so srbenje, nenehna želja po praskanju, vneta in pordela koža in vraščene dlake. Dejstvo je, da odstranjevanje dlak, če ne želite eno po eno počasi in zaporedoma odstranjevati s pinceto, predstavlja hudo preizkušnjo za vaš največji in najbolj občutljiv organ – kožo. Če torej cenite svoje zdravje in telo, se boste gotovo strinjale, da se splača poskrbeti za to, da bo koža med posegom utrpela kar najmanjšo škodo. Epilacija je odličen način, da postopoma in neagresivno zmanjšate kvantiteto svojih dlak in njihovo število pripeljete do minimuma. Težava nastane, če imate slab epilator, ki ne zmore zajeti vseh dlačic. Posledično njihovo odstranjevanje lahko vzame mučno veliko časa in vam obenem povzroča neprijetne bolečine. Zato je zelo pomembno, da pri nakupu izberete takšen epilator, ki bo nežen do vaše kože, a bo vendar v enem zamahu učinkovito potegnil iz kože vse dlačice s korenino vred.

S tem v mislih vam priporočamo Philipsove Satinelle Prestige epilatorje za mokro in suho uporabo s široko glavo, ki s svojimi drobno narebrenimi diski zajamejo še tako majhne dlačice. Zaradi svoje izjemno varne uporabe, ki ne poškoduje občutljive kože, so primerni tako za odstranjevanje dlak na nogah kot tudi na bolj delikatnih predelih telesa, kakor na primer na podpazduhah, predelu bikinija, pa tudi na obrazu in ustnicah. Ker so vodotesni, jih lahko uporabljate tudi pod prho, pri čemer vam bo ergonomsko oblikovan ročaj v obliki črke S omogočal dober oprijem tudi pri uporabi pod tekočo vodo. Posebna lučka OptiLight vam bo zagotovila tudi večjo vidljivost.

Epilator

ZA TISTE BOLJ ZAHTEVNE…

…priporočamo epilator Satinelle prestige BRE652, predvsem zaradi številnih dodanih nastavkov, ki omogočajo popolno in celovito lepotilno rutino. Epilatorju je priloženo električno strgalo za stopala, ki poskrbi za svilnato gladka stopala v vseh situacijah in ščetka za piling telesa, s katero boste učinkovito odstranili odmrle kožne celice in dlačicam preprečili vraščanje. Slednja vam bo najbolj prav prišla 24 ur pred epilacijo, saj bo kožo ustrezno pripravila na odstranjevanje dlačic. Kar 48.200 hipoalergenih finih ščetin namreč nežno in učinkovito odstranjuje odmrle kožne celice in spodbuja regeneracijo površino kože. Ta naprava tako zagotavlja učinkovitejši piling kože kot samo ročni piling.

Zagotovo vas bo razveselilo tudi, da je epilatorju priložen nastavek za masažo telesa, s katerim se boste lahko uspešno sprostili po napornem vsakdanu in si hkrati zagotovili tudi sijočo in napeto kožo. Za tiste bolj občutljive pa je še posebej dobrodošel masažni pokrovček za blaženje občutka depilacije, saj bo z njim vsak poteg dlačice iz kože bolj znosen in manj neprijeten kot prej. Samo depilacijo lahko naredite bolj znosno tudi, če med postopkom napnete kožo, s čimer aparatu omogočite, da dlačice lažje zagrabi in izpuli. V ta namen je epilatorju Satinelle prestige priložen tudi pokrovček za napenjanje kože.

Za še nežnejšo uporabo na vseh delih telesa sta epilatorju priložena tudi pokrovček za obraz, ki odstranjuje neželene obrazne dlačice, in pokrovček za občutljive predele, ki odstranjuje dlačice na pazduhah in na predelu bikinija. Slednja sta odlična dopolnitev prirezovalne glave za predel bikinija in prirezovalnega glavnika za predel bikinija, ki v nasprotju z navadnim prirezovalnim glavnikom, omogoča priročnejše prirezovanje in oblikovanje.

Če želite torej gladkost kože iz tedna v teden in za to porabiti čim manj časa in energije, vam priporočamo Philipsove Satinelle Prestige epilatorje. Vsak izmed njih ima svoje prednosti, zato je odveč dilema o tem katerega izbrati. Prav vsak bo namreč poskrbel za prijetno izkušnjo depilacije in hitre, dolgotrajne in enostavne rezultate.

Gladka koža

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja